Genul lucrarii: audioart – lectura integrala
Durata:8min 46sec

Opera lui Caragiale se recomanda ca fiind o adevarata fresca a unei epoci istorice in care societatea pulseaza si traieste dupa reguli dictate de slabiciunile umane, indiferent de rang social sau orientare politica. Sub titlul „Momente si schite” Caragiale ne „serveste” adevarate „felii” de viata observate cu sarcasm si ironie. Concepute ca scenete de teatru scurte aceste lucrari castiga cu siguranta in forta de expresie atunci cand ele sunt interpretate.
Va prezentam aici unul din cele mai indragite „Momente si schite” in interpretarea lui Victor Museteanu, care este un foarte bun cunoscator al personajului caragialesc. Parfumul Bucurestiului de alta data razbate printre replici. Personajele prind viata iar zambetul initial se transforma-n ras. Caragiale poate fi Caragiale doar atunci cand este interpretat. Va dorim auditie placuta!

Autor: Ion Luca Caragiale
Interpret: Victor Museteanu

Sunet: Gelu Filip, Cosmin Marza
Grafica: Emanuel Pitut

Regia artistica si coordonare muzicala: Mihai Nae

OPERA INREGISTRATA LA ORDA
Copierea şi repostarea clipurilor pe alte surse, în reţele de distribuire închise sau pe torenţi sunt interzise de Legea Drepturilor de Autor (Legea 8). Pentru difuzarea pe episoade la radio (inclusiv stream – radio pe internet) vă rugăm să ne contactaţi!

(2262)

Categorie:

Clasici, Ion Luca Caragiale, Proza scurtă, Victor Muşeţeanu

Etichete:

, , , , ,

Lasa o replica

Adresa ta de email nu va fi data publicitatii. Te poti simti in siguranta! Campurile obligatorii sunt marcate *

*