Genul Lucrarii: audioart – lectura integrala
Durata: 9min 48sec

Autor: D. Anghel
Interpret: Doru Maniu
Aranjament muzical: Cosmin Marza
Grafica: Emanuel Pitut
Regia artistica: Mihai Nae

Lucrarea prezentata vă oferă un grupaj din cele mai frumoase poezii şi fragmente de proză semnate de Dimitrie Anghel. Sunt meditaţii nostalgice despre neputinţa de a regăsi un timp paradisiac şi o iubire ideală, despre existenţă şi non-existenţă, despre misiunea poetului şi despre singurătatea sufletului pornit în căutarea esenţelor.

Ilustraţia muzicală a textelor lecturate este – cum altfel? – chiar compoziţia cu acelaşi nume de Ludwig Van Beethoven, Sonata lunii, precum şi alte compoziţii sub pana sa, care întregesc aerul de mister al creaţiei poetice. Cele două opere omonime sunt legate nu numai prin referirile de conţinut la Beethoven făcute de Dimitrie Anghel, ci şi prin tonul de o solemnitate calmă pe care îl manifestă deopotrivă poeziile şi acordurile simfonice. Audiţie plăcută!

OPERA INREGISTRATA LA ORDA
Copierea şi repostarea clipurilor pe alte surse, în reţele de distribuire închise sau pe torenţi sunt interzise de Legea Drepturilor de Autor (Legea 8). Pentru difuzarea pe episoade la radio (inclusiv stream – radio pe internet) vă rugăm să ne contactaţi!

(1738)

Categorie:

Dimitrie Anghel, Doru Maniu, Proza scurtă

Etichete:

, , , , , , , ,

Lasa o replica

Adresa ta de email nu va fi data publicitatii. Te poti simti in siguranta! Campurile obligatorii sunt marcate *

*