Lii-Ka si perla magica este un basm inspirat din lumea plina de vraja a Orientului indepartat. Micuta Lii-Ka este o fetita care ajutata de prietenul ei, un delfin jucaus, trece prin fel si fel de peripetii incercand sa-si salveze de la moarte tatal, pescarul Huan-Do. Definirea binelui si raului joaca in acest basm un rol educativ deosebit de important pentru micii ascultatori. Violenta gratuita si conflictul nejustificat sunt cu grija tinute la distanta. Mesajul pozitiv al basmului are cu precadere meritul de a garanta satisfactia finala cand deznodamantul pune adevarul in fata si minciuna este pedepsita.
Prin lectura deosebit de expresiva, Octavia Vlad capteaza atentia copiilor pe tot parcursul naratiunii. Ilustratia sonora este foarte bogata, iar muzica, compusa de Razvan Veina, este special scrisa pentru aceasta lucrare. Recomandam cu caldura acest produs care poarta cu cinste numele „Cartea Sonora”!

Auditie placuta!

Autor: Mihai Nae
Interpretare: Octavia Vlad, V. Museteanu, M. Nae, D. Maniu

Regia artistica: Mihai Nae

Durata: 1h:11min
Sunet si efecte sonore: Alexandru Matusciac, Cosmin Marza
Muzica: Razvan Veina
Grafica: Emanuel Pitut

Genul lucrarii: audioart

OPERA INREGISTRATA LA ORDA
Copierea şi repostarea clipurilor pe alte surse, în reţele de distribuire închise sau pe torenţi sunt interzise de Legea Drepturilor de Autor (Legea 8). Pentru difuzarea pe episoade la radio (inclusiv stream – radio pe internet) vă rugăm să ne contactaţi!

(2247)

Categorie:

Octavia Vlad Petrişor, Povesti si povestiri

Etichete:

, , , , , , , ,

Lasa o replica

Adresa ta de email nu va fi data publicitatii. Te poti simti in siguranta! Campurile obligatorii sunt marcate *

*