Genul lucrarii: audioart -lectura integrala
Durata: 6min 26sec

Autor: Dimitrie Anghel
Interpret: Doru Maniu
Regia artistica: Mihai Nae

In lucrarea „Fata din Dafin” Dimitrie Anghel isi retraieste frumoasele amintiri din copilarie, descriind la modul romantic casa cu gradina ei, serile incarcate de mister pe care le petrecea impreuna cu fratele lui, cand se furisau amandoi pe ascuns in timp ce toti ceilalti din casa dormeau. Se asezau pe lespezi si-si dadeau frau liber imaginatiei, asteptand sa apara personaje din lumea fantastica a povestilor pe care le citeau.
Priveau pierduti coroana dafinului din gradina, un copac urias si plin de scorburi, asteptand ca de dupa frunze sa apara frumoasa zana cu ochi albastri in hainele ei albe de crin; au numit-o simplu „Fata din Dafin”. Insa dafinul din curte nici nu se clintea, frumoasa fata nu a mai aparut deloc, caci ea nu exist adecat in imaginatia copiilor.


OPERA INREGISTRATA LA ORDA
Copierea şi repostarea clipurilor pe alte surse, în reţele de distribuire închise sau pe torenţi sunt interzise de Legea Drepturilor de Autor (Legea 8). Pentru difuzarea pe episoade la radio (inclusiv stream – radio pe internet) vă rugăm să ne contactaţi!

(3611)

Categorie:

Dimitrie Anghel, Doru Maniu, Proza scurtă

Etichete:

, , , , ,

Lasa o replica

Adresa ta de email nu va fi data publicitatii. Te poti simti in siguranta! Campurile obligatorii sunt marcate *

*