Intinderile inzapezite si temperaturile extrem de scazute din Alaska devin in lucrarea Colt Alb o realitate „palpabila”, in care lupta pentru supravietuire ramane cel mai important instinct. Realizarea de fata invita ascultatorul intr-o lume vie si aspra, unde vantul si lupii patrund in auz cu o amenintare continua. Insotim asadar destinul eroilor ascultand glasul naturii si luand parte la evenimentele care determina deopotriva viata oamenilor si a cainilor in tinuturile indepartate ale nordului. Jack London realizeaza o paralela extraordinara intre pustietatea locurilor reci si raceala sufletului omenesc, care atunci cand nu daruie iubire creeaza in jurul lui doar gheata. Puiul de lup Colt Alb traieste drama mai multor stapani care il trateaza cu asprime pana cand in final iubirea si atentia unui „om bun” fac din el un animal ascultator, capabil sa se sacrifice pe sine insusi in numele devotamentului. Prin traducerea si adaptarea realizata am incercat sa dau naratiunii o dinamica constanta pusa in valoare cu mult rafinament de realizatorii de la Cartea Sonora. Surpriza ramane la indemana tuturor…
Ioana Badicioiu

Prin bogatia de sunet si muzica realizata pentru aceasta lucrare, editura va propune un „film” care nu se vizioneaza ci se vizualizeaza. inchizi ochii si… vezi! O realizare de exceptie, un audioart de inalta clasa.
„Auditie placuta!” M.N.

Autor:  Jack London
Interpret: Doru Maniu

Regia artistica: Mihai Nae

Durata: 2h:04min
Montaj artistic si muzica: Cosmin Marza
Grafica: Emil Pituţ
Genul lucrarii: audioart ~ adaptare

OPERA INREGISTRATA LA ORDA
Copierea şi repostarea clipurilor pe alte surse, în reţele de distribuire închise sau pe torenţi sunt interzise de Legea Drepturilor de Autor (Legea 8). Pentru difuzarea pe episoade la radio (inclusiv stream – radio pe internet) vă rugăm să ne contactaţi!

(12862)

Categorie:

Doru Maniu, Romane

Etichete:

, , , , , , ,

Lasa o replica

Adresa ta de email nu va fi data publicitatii. Te poti simti in siguranta! Campurile obligatorii sunt marcate *

*