Autor: Cornel Udrea
Genul lucrarii: audioart – lectura integrala (lucrarea face parte din volumul „Obiceiuri de nunta la cangurii schiopi”).
Durata: 4min 32sec

Interpret: Victor Museteanu
Regia artistica: Mihai Nae

O parodie zdravănă la adresa cineaştilor care în vremuri trecute ne-au bombardat cu filme proaste! Ciobanul Vigilent parafrazează isteria spionajului din „epoca de aur”. Volumul „Obiceiuri de nuntă la cangurii şchiopi” de Cornel Udrea, a fost editat îna anul 1979 însă umorul prezentat pe-atunci nu a pierdut nimic din consistenţă; motiv pentru care volumul a fost reeditat după aproape 30 de ani, cu acceaşi copertă şi cu câteva cuvinte apreciative din partea prietenilor scriitorului. Vă adresez invitaţia de a asculta nu doar acest clip pentru a vă înviora buzele lăsate cu colţurile în jos. Lectura lui Victor Muşeţeanu convinge. Am reeditat şi eu aceste materiale cu puţină muzică şi câteva titluri ceva mai … expresive! Audiţie plăcută!

OPERA INREGISTRATA LA ORDA
Copierea şi repostarea clipurilor pe alte surse, în reţele de distribuire închise sau pe torenţi sunt interzise de Legea Drepturilor de Autor (Legea 8). Pentru difuzarea pe episoade la radio (inclusiv stream – radio pe internet) vă rugăm să ne contactaţi!

(2010)

Categorie:

Cornel Udrea, Umor, Victor Muşeţeanu

Etichete:

, , ,

Lasa o replica

Adresa ta de email nu va fi data publicitatii. Te poti simti in siguranta! Campurile obligatorii sunt marcate *

*