„De-mi parea bine? Dar se-ntelege ca-mi parea bine. Cand mi-l aduc aminte pe dansul, mi se desfasoara inaintea ochilor intreaga lume a tineretilor, cu toate farmecele ei, acuma pierdute pentru totdeauna; si nici unul dintre noi toti, care impreuna am trecut prin acea lume, nu poate sa se gandeasca la tineretile sale fara ca sa-i treaca, asezat, retras si intotdeauna intelept, Budulea Taichii pe dinaintea ochilor, pentru ca Budulea nu era numai al Taichii, ci si al nostru al tuturora.”
Nostalgia vremurilor trecute castiga o stralucire aparte cand naratiunea se realizeaza la persoana intaia. Evocarea amintirilor confera operei un ton familiar si generos pentru lectura la microfon. Doru Maniu ne poarta prin lumea lui Budulea cu aerul povestitorului care a trait aievea evenimentele relatate.
Auditie placuta!

Autor: Ioan Slavici
Interpret: Doru Maniu

Durata: 2h:02min
Sunet: Gelu Filip
Grafica: Emanuel Pitut

Genul lucrarii: audiobook ~ lectura integrala

OPERA INREGISTRATA LA ORDA
Copierea şi repostarea clipurilor pe alte surse, în reţele de distribuire închise sau pe torenţi sunt interzise de Legea Drepturilor de Autor (Legea 8). Pentru difuzarea pe episoade la radio (inclusiv stream – radio pe internet) vă rugăm să ne contactaţi!

(2767)

Categorie:

Doru Maniu, Proza scurtă

Etichete:

, , , , ,

Lasa o replica

Adresa ta de email nu va fi data publicitatii. Te poti simti in siguranta! Campurile obligatorii sunt marcate *

*