Despre opera lui Ion Creanga s-au scris nenumarate tratate si s-au adus elogii meritate si bine fondate. Insa calitatea cea mai importanta a creatiei sale, si anume forta narativa a ramas oarecum nesubliniata, neexemplificata. Ion Creanga nu se citeste, Ion Creanga se asculta! Nu mai exista in toata literatura romana clasica un alt autor al carui text sa se ceara de-a dreptul rostit, asa cum se intampla cu lucrarea „Amintiri din copilarie”.

Cartea Sonora prezinta elevilor si tuturor iubitorilor de literatura fonograma „Amintiri din copilarie” in lectura convingatoare a lui Victor Museteanu. Interpretarea lanseaza o invitatie la intalnirea cu Humulestii lui Creanga dincolo de pragul ipotetic pe care studiul operei il presupune la elevi si studenti. Haideti cu noi, asadar, pe valea unde „Ozana cea frumos curgatoare” ne cheama sa-i cunoastem pe humulesteni.
Auditie placuta!

Autor: Ion Creanga
Interpret: Victor Museteanu

Durata: 2h:51min
Sunet: Cosmin Marza
Coperta: Maia Traila
Grafica: Gelu Filip

Genul lucrarii: audiobook ~ lectura integrala

OPERA INREGISTRATA LA ORDA
Copierea şi repostarea clipurilor pe alte surse, în reţele de distribuire închise sau pe torenţi sunt interzise de Legea Drepturilor de Autor (Legea 8). Pentru difuzarea pe episoade la radio (inclusiv stream – radio pe internet) vă rugăm să ne contactaţi

(3254)

Categorie:

Clasici, Ion Creanga, Proza scurtă, Victor Muşeţeanu

Etichete:

, , , , , , , , , , , , , ,

Lasa o replica

Adresa ta de email nu va fi data publicitatii. Te poti simti in siguranta! Campurile obligatorii sunt marcate *

*